tiistai 9. heinäkuuta 2013

Juhlahumua ja kehitystä

Kesät ovat tunnetusti täynnä juhlia. Tai ainakin jotkut kesät. Tänä kesänä omalle kohdalleni niitä osui enemmän kuin tarpeeksi. Polttareita, valmistujaisia, häitä, syntymäpäiviä ja kissanristiäisiä. Noh, omalta osaltani tämän kesän herkuttelut jää pääosin vähälle ja omat eväsrasiat ilostuttavat ja vihastuttavat. Toisten mielestä touhuni on itsekästä, röyhkeää ja nipoa, kun taas toiset ymmärtävät täysin, eivätkä ota henkilökohtaisesti Frozzy Packin kaivamista käsilaukusta. 

Kaksissa juhlissa sain/saan syödä yhden aterian ja välipalan vapaasti ja ne ovatkin odotettuja päiviä. Tai  no, pari muttaa on asetettu, mutta ne ovat niin ilmiselviä, ettei tarvitse edes kertoa. 

Näiden viiden valmennusviikon aikana olen käynyt kahdessa ohjatusta treenissä ja voi luoja! Maijastiinan olka-ojentajatreenit aiheutti kosketuksesta kipeät ja tulehtuneet kädet, kun taas Killen olka-rinta-ojentajatreeneistä muistoksi jäi niin tulehtuneet kädet, että särki koskemattakin ja yöllä heräsin kipuun nukkuessani juomalla kummalla kyljellä. Perille meni!

Oli miten oli, tulosta on tehty ja tullaan tekemään. Tänä viikonloppuna nautin häistä jo nyt uudessa kropassani ja yritän toteuttaa kotitehtävääni; tissit ja leuka ylhäällä, kanna itsesi arvokkaasti! Huono ryhti, byebye!

Tässä viiden viikon tulosta. -2kg ja -16cm


Iltapalalla maitorahkaa, mehukeittoa, mantelilastuja ja kamomillateetä. Kyllä tulee uni hyvin!


Sallitut ja käsketty herkut, namnam!


Poltatareissa oli lupa syödä jotain makeaa ja tässä se nyt on! Itse koristelin ;)


Tänään kuitenkin pääsin juhlimaan omia synttäreitäni. Leivoin prodemuffinseja, joissa vain 35 kaloria (plus pähkinät) ja niiden kanssa tietysti mansikoita ja sokeritonta/rasvatonta vaniljarahkaa. Nää oli taivaallisia!

Nauttikaa kesästä ja kokeilkaa kaikkea mahdollista uutta ja kivaa!

-Tiia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti