tiistai 7. lokakuuta 2014

Kuus päivää, kaks salia ja kaks hullua... eli treenileiri.

Lomailut alkaa olemaan lusittu ja huomenna olis edessä paluu arkeen. Kun arki on ollut välillä sitä, ettei ehdi puhelimeen vastata, on pieni irtiotto ollu paikallaan. Kun alkuperäset lomailusuunnitelmat menikin mönkään, aattelin että nyt on hyvä hetki vaan keskittyä treeniin, lepoon ja syömiseen. Nyt oli myös viimeset mahdollisuudet tulla mummon lihapatojen ääreen ennen dieetin alkua... ja ne lihapadat tuntuu kropassa varmaan vielä ens viikollakin.

Koska itse majailin Hyvinkään ja Riihimäen kupeessa, ehdotin ens keväänä CBB Junioreissa kisaavalle Erosen Nikolle, että treenailtaisiin yhdessä. Molemmille seuraava Fitness Classic on kisadebyytti, joten aika paljon samanlaisia ajatuksia liittyi ens kevääseen. Niko kirjottelee myöskin Treenibloggareissa, käykääs tsekkailemassa bloggarisivu osoitteesta treenibloggarit.com. 
Itsehän tajusin vasta parisen viikkoa sitten, että onni on myöden ja just ja just ehdin kisaamaan vielä junnuihin. Tän kortin haluun katsoo ja käyttää, koska sen mahdollisuutta ei oo enää tulossa näiden kisojen jälkeen.

Torstaina lähdin suoraan töistä ajelemaan etelämmäs ja oltiin sovittu, että treenataan jo heti samana iltana ensimmäisen kerran. Saliksi valikoitui Riihimäen keskustasta Locomotion, jossa kumpikaan ei ollut koskaan ennen käynyt. Siellä on mahdollista treenata viikko ilmasiks, joten kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa. Salihan oli todella hieno ja kaikki oli uutta, mutta myönnettäköön, että molemmilla meni hieman sormi suuhun, kun piti alkaa jalkatreeniä vääntämään. Oli ehkä vähän liiankin uutta ja hienoa meidän tottumukselle, kun oma kotisalini on WFCllä ja Nikon 1stGymillä :DTorstain treeni meni ainakin itsellä aika maistellessa. Se olikin viikon viimenen treeni mulle. Olin saanu luvan säveltää Nikolle perjantaiks olkapää-ojentaja-vatsa jumpan ja mähän olin kun pikkutyttö karkkikaupassa, kun pitkästä aikaa pääsi äijää kiusaamaan, etenkin olkapäiden saralla. Kovin se Eronen uhos, että katotaan saanko sitä nippuun, mutta taisinpa saada, kun kitinää kuului vielä maanantainaki olkapäiden särkemisestä ;DViikonlopun sai molemmat huilailla (ainakin treenistä), mutta maanantaina taas pistettiin rähinä päälle. Ite tykkään treenailla aamusin, joten sovittiin, että Niko pitää mulle treenit aamupäivällä ja mä saan TAAS rääkätä sitä illalla.
Mun "onnekseni" viikon ensimmäinen treeni on pakara-takareisi treeni. Mä en tiedä kumpaa se treeni jännitti enemmän, koska jostain kumman syystä Nikolla ei kuulemma niin kauheesti oo kokemusta noista pakaratreeneistä. Olihan se kuitenkin keksiny sinne kaikkea ihanaa aina sumokyykystä reidenkoukistukseen, kyykkyhyppyihin ja askelkävelyyn. Ei paljoa tarvinnu arvailla kenellä herra on valmennuksessa, pari deja vu hetkeä tuli koettua Killen treenien jäljiltä. Välillä joutu puhaltelemaan oikein huolella ja funtsimaan, että tuleeko se oksennus vai ei, mut hyvin kuulemma peitin sen huonon olon. Ja aika vähän kitisin kyllä ylipäänsä muutenkin, eiks jeh? ;) 
Hyvin vaan huomas taas sen, ettei etureisiä oo tullu kiusattua yhtään useampaan kuukauteen; "levee" prässi kapee levysellä prässillä menee suoraan etureisiin vaikka mitä tekisit. Olo on sen mukanen.  
Illalla oli taas mun vuoroni kiusata ja myönnetään, etten pahemmin ollu sitä treeniä suunnitellu etukäteen. Etenkään päivällä, kun jotenkin aivotoiminta laamantui sen tokan prässisetin kohdalla koko loppupäiväks. Se ei onneksi poissulje sitä seikkaa, etteikö me sitä miestä kipeeks ois saatu. Käytettiin jonkun verran vipuvarsilaitteita ihan senkin takia, ettei niitä pahemmin 1stGymillä ole, joten saatiin varmasti uudenlaista ärsykettä sinne selekään.
Illan treenin aikana tuli jopa ihmetyksiä ulkopuolisilta siitä, kuinka mä vielä kävelen niinkin hyvin aamun kidutuksen jälkeen ja mä tietysti voitonriemusena tuulettelin. Noooh, ei kauaa tarvinnu tuuletella, kun illalla nukkumaan mennessä sänkykin tuntu liian kovalta tälle ahterille. Tais Niko saada ne voitonriemunsa, ainakin nauru oli tiistai aamuna mairee, kun puhelimessa sanoin, että hieman tahtoo kestää se kävely salia kohti.

Tiistaina treenattiin siis 1stGymillä ihan vaan senkin takia, että Locomotionille ois päässyt vasta kahentoista jälkeen sisään ja oltiin sovittu treenit aamu kymmeneks. Koska miehet on se sukupuoli, jolla aina kestää niin päästiin alottelemaan treenit hieman myöhässä, muttei se onneks mua näin vapaapäivänä haitannut. Kuten Niko arvelikin, saatiin treenailla ihan kahestaan, eipä näkyny salilla muita siihen aikaan. 1stGymillä treenatessa oli jo vähän jopa kotoinen olo ja se tuntu jo ihan treenissäkin asti. 
Noi aamut ei oo kyllä ton Erosen juttu ollenkaan. Se meni aivan unenpöpperössä vielä puolessa välissä treeniä ja silti kummasti sarjat parani edellisistä viikoista. Tai ainakin niin se väitti ;)

"Nää aamutreenit aina venyy, kun pitää niin pitkiä palautuksia!" Keskittyminen 100%, ainakin uuteen puhelimeen ja Virmajoen Annaan Body-lehdessä ;DLupasin Nikolle, että ens kerralla treenataan aamulla jesarirullan kera, niin saa välillä teipattua sitä suutakin kiinni, v*ttuilua ja höpöttämistä kuulu näin aamusta sen verran kovalla tahdilla :D Ei sillä, ettenkö siihen ois jo tottunu, mut just in case.

Myönnettäköön siltikin, että kyllä voiskin tottua siihen, että kaiken oman ajan sais puskettua tohon treenaamiseen ja syömiseen, etenkin kun sais aina treenata jonkun kaverin kanssa.  Kiitos tästä treenileiristä, eiköhän tän saa vielä uusittuakin, mut sitten saadaa varmasti vielä hauskempaa matskua aikaseks, kun kaks dieettihörhöä on asialla. Mulle palaute oli tästä välitön ja oon kuulemma m*lkku naiseks... siis (ainakin) salilla.  Hyvin säkin Niko vedät, ei jääny tää muija hapottomaks ;)

Se ois enää kuus treeniä jäljellä ennen dieetin alkua. Nauttikaamme niistä ;)

-Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti