lauantai 13. lokakuuta 2012



Nyt on pakko hehkuttaa! Aivan mahtava viikonloppu takana ja Hyvinvointi-valmentajan paperit tulossa postissa. Tästä starttasi siis opiskeluputki, joka huipentuu ensi syyskuussa Personal Traineriksi valmistumiseen. Tuli tavattua aivan mahtavia ja erilaisia ihmisiä ja opittua paljon uutta ihmiskehosta ja kaikesta hyvinvointiin liittyvästä. Innolla odotan tammikuussa alkavaa kuntosalivalmentaja-kurssia :)

Tulipa löydettyä uusi aivan mahtavan liikuntavälineen, jota aion ehdottomasti käyttää tulevaisuudessa asiakkaiden kanssa; Gymstickin jumppakeppi! Huikea kapistus, joka on mahdottoman monikäyttöinen ja vastussäätely on helppoa, sen kuin pyörittää kuminauhoja kepin ympäri! Tehtiin treeniä Gymstickillä ja kahvakuulalla ja meikäläisellä on paikat enemmän ja vähemmän kipeänä :D Toimii!


Kuten jo viimeksi ounailin, tarkoituksenani oli alkaa ohjata laihdutus-/kuntoryhmää. Noh, näin tein ja ajattelin, että ehkä muutama nainen innostuu, mutta toisin kävi. Naisia (ja miehiä) on mukana jo 15! Aivan mahtavaa, mikä innostus porukalla on parantaa hyvinvointiaan ja laihtua. Kiitos kaikille mukaan tulleille! Vietetään mahtavat neljä kuukautta ja tsempataan toisiamme :)

Meikäläisellä alkaa parin viikon päästä Advanced, se Fitfarmin ihanaakin ihanampi lihasten kasvatus valmennus. Ihanaa! Innolla odottaen... etenkin koko porukan yhteisiä treenejä. Odotan huomista salia muutenkin innolla, sillä oma suhtautuminen kehoa ja tekniikkaa kohtaan on muttunut ja on hienoa nähdä, miten se näkyy konkreettisessa tekemisessä :)

Tämä nainen jatkaa liikuntaohjelmien tekoa.
Rentouttavaa viikonloppua :)

-Tiia











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti