sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Odotusta ja tuotekokeiluja

Nyt ei kuitenkaan ole kyse 9 kuukauden odotuksesta vaan viikon odotuksesta. Enää siis viikko niin meillä alkaa Fitfarmin Advanced. Vihdoinkin! Hieman petyin kylläkin tajutessani, että se on lyhennetty neljästä kuukaudesta kahteen kuukauteen. Pettymystä saattaa aiheuttaa jossain vaiheessa nyt jylläävä pöpö, jonka tarttumista itseeni kauhulla odotan. Sormet ristiin, että siltä välttyisin!

Huomenna saadaan kokeiluun aivan uusi tuote. Kyseessä on mauton ja hajuton proteiini, jota voi lisätä vaikkapa kuumiin ruokiinkin! Helpolla matikalla laskettuna hyvin suuri osa naisista saa päivän aikana aivan liian vähän proteiinia ja tämä on yksi helppo apu siihenkin ongelmaan. Ei pääse lihakset kuihtumaan ;) Muistutuksena kuitenkin se, että liika proteiinikin varastoituu kroppaan rasvana eli kohtuu kaikessa!

Käväsin eilen kaverin luona kehonkoostumusmittauksessa. En tiedä voiko tulokset koskaan olla miellyttäviä, mutta en pelästynyt niin pahasti kuin olisin voinut. Rasvaprosentti oli laskenut huimasti viime kerrasta (josta aikaa on pari vuotta!). Se on jo positiivista. Kropan ikä oli pari vuotta oikeaa vanhempi, mutta alaspäin on suunta! Kovasti odottelen koska saisin omani tilattua Saksasta :)

Ihanaa talvista sunnuntaita kaikille ja nauttikaa kirpeistä pakkasista! :)

-Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti