tiistai 26. elokuuta 2014

Uusia töitä ja yhteistyökuvioita... Mutta kenen kanssa?

Hellurei ja hellät tunteet, mikä alkusyksy onkaan ollut! On tapahtunu sellasta tahtia, ettei itekään oikein pysyny enää mukana ja yhen viikon sairasloma tulikin otettua, jotta sai taas ajatuksia kasaan ja arjen rullaamaan. Tähän täytyykin todeta, että älkää hyvät ihmiset hävetkö ottaa sitä sairaslomaa, jos lääkäri on sitä mieltä, ettette ole työkuntosia. Hävetkää ennemmin sitä, että jäätte sinne työpaikalle puolikuntoisina tekemään työt vähän sinne päin ja sekä työ että koko työyhteisö kärsii. Edes muutama päivä lepiä ja hengittelyä ja ootte kun uusia ihmisiä, uskokaa pois :)

Nykyäänhän saan luvan kertoa työskenteleväni aivan mahtavassa mimmiporukassa Fitverstaalla. Emmi, joka yrityksen on perustanut, on tuttu mm. Emmin ja Terhin treeniblogista ja on persoonana aivan ihana. Niin positiiviseen ja päättäväiseen ihmiseen en oo hetkeen törmännytkään. Ensi viikolla päästään ideoimaan ja höpöttelemään kasvotusten, en malta odottaa! :) Emmi siis hoitaa Kokkolan suuntaa ja Pohjanmaata yleisestikin, Sonja Etelä-Pohjanmaan aluetta sekä Lappia ja itse toimin siis Tampereen alueen vastuuvalmentajana, mutta ohjailen myös Jyväskylässä ja Tampere-Hyvinkää akselilla. Etävalmennuksia hoidetaan kaikki koko maan kattavasti. Käykäähän tykkäilemässä facebookissa, saattaa olla lähiaikoina pientä kilpailun tynkääkin tarjolla ;)

Tämä tarjous voimassa enää syyskuun, nopeat syö hitaat!


Lisäksi tein yhteistyösopimuksen Sporttimekan kanssa. Sporttimekasta saa laadukkaat lisäravinteet todella edulliseen hintaan ja itse suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Fortixin tuotteita, jotka kuuluvat Sporttimekan omiin tuotteisiin. Stevialla makeutettu whey oli taivaallisen hyvää! Niiden lisäksi merkkeinä on mm. Scitec nutritionia ja Fastia. Sporttimekan varastomyymälä löytyy Hämeenlinnasta osoitteesta Puusepänkatu 5, josta löytyy myös Sporttimekan sali, kannattaa käydä treenailemassa. Sieltä mutkin löytää välillä heilumasta ;)

Kerrankin jotain muuta makua kuin perus suklaa tai mansikka; testissä vanilja-persikka sekä vanilja-ananas. Näistä ensimmäinen osoittautui ehdottomasti uudeksi suosikiksi. Muistakaahan kuitenkin se, että stevia säilötään jauheisiin kapseloituna, eli kun olette ravistaneet jauheen veteen, antakaa seistä n. 30 sekuntia, jolloin kapselit ovat ehtineet aueta ja maku tullut esille. Ja kyllä, eron huomaa keinotekoisten makeutusaineiden ja stevian välillä selvästi!

Jos nyt menään kuitenkin omaan kehitykseeni kropan suhteen, olo on ollut suoraan sanottuna tahmea. Turpeus näkyy vahvasti ulospäinkin, mutta eipä vielä ole toivetta kiristymisestä. Laskeskelin juurikin, että se ois enää 14 viikkoa dieetin alkuun. Ja ne viikot kuluu siivillä! Oon niin nauttinut uudesta treeniohjelmasta (joka sisältää myös ulkotreenin!) ja vähän vähemmän nauttinut suuresti kasvaneesta ruokamäärästä. Joka kerta, kun saa uuden ruokaohjelman eteen, tulee ensimmäisenä ajatus "Ja mä kun luulin, ettei enempää voi syödä!". Ja aina vaan voi.
Uudessa ohjelmassahan teen tällä hetkellä pakaroita sen kolme kertaa viikossa, luulis alkavan kasvaa ;) ja meno on hullua, edelleen!

Ai niin, sainpas palani julkisuudesta; uusimmassa Fit-Laihdu-lehdessä on juttua mun matkastani siihen onnellisuuteen, joka mulla on tässä ja nyt. Lukaiskaahan :)



Tampereella avataan nyt syksyllä uusi sali, kun WFC laajentaa Tampellaan entisen Powerhouse Gymin tiloihin. Meininki tulee olemaan aivan muuta kuin muilla saleilla, sillä Helsingin suunnalta tuttu TFW (Training for Warriors) rantautuu WFClle ja oikeastaan ensi kertaa koko Tampereelle. Kannattaa käydä tsekkaamassa kunhan saavat ovensa auki :)

Jaahas, se ois nyt rahkat nassukaan ja unille! Ihania syyspäiviä teille :)

P.S. Seurailkaahan rahkahyllyjä kaupoissa, tulossa saattaa olla ylläreitä ;)

-Tiia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti