sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Promoa ja ihania naisia

Taas hurahti yksi viikko ja taas meinasi pääkoppa sanoa poks, kun työ haittasi vapaa-aikaa ja piti jättää treenejä välistä. Kuusi päivää tuli duuneiltua ja perjantaina kahta eri työtä yhteensä 12 tuntia. Huhhei ja hellät tunteet!

Jos kuitenkin mennään alkuviikkoon, tarkalleen ottaen tiistaihin, jolloin sain ihanan ystävän ja ensi syksynä kisaavan fitnessmisun Sannan kylään. Tunnin tuskia ja iloja jaettiin ja vertailtiin ruokamääriä sekä treenejä. Sanna on niin sisukas ja antaa projektille kaikkensa, nainen siis paikallaan! Ensi kuussa saankin hänet yöksi ja sitten fitnesshelvetti pääsee valloilleen, kun keittiövaaka laulaa ja protskujauheet pölisee!

Keskiviikko ja torstai menikin töissä ja treenatessa. Torstaina tuli tehtyä niin ihana jalkatreeni, että perjantai ja lauantai menikin konkatessa ja hirveesti ei kroppa taipunut. 

Perjantai iltapäivästä pääsinkin taas lempparihommiin eli promoilemaan. Kuten moni varmasti tietääkin, Fast on tuonut markkinoille uusia välipalatuotteita; Protein smoothien ja proteiini snacksit. Smoothiessa on neljä ihanaa makua; mansikka, mango-appelsiini, omena-karpalo ja ananas-kookos. Mikäli vähänkin tykkää kookoksesta, suosittelen kokeilemaan viimeistä vaihtoehtoa. Smoothien pakkauskoko on 330ml ja yhdessä pullossa on 25g proteiinia. Kaikki on maitopohjaisia. 
Snackseistä löytyy kolme makua; sour cream onion, BBQ ja paprika. Oma ehdoton suosikki on BBQ! Pussissa on 100g tavaraa, josta 45g (eli 45%!!!) on puhtaasti soijaisolaatti-proteiinia. Aivan törkeän hyviä! Molemmat tuotteet saivat kovasti kehuja ja etenkin Snacksi pusseja tarttui mukaan viikonloppusipsien tilalle. 

Mainittakoon vielä kaksi uutuustuotetta; Naturally high Protein patukan 35g versio on saanut kaksi uutuus makua: kookos ja kaneli-omena. Monet Bounty-suklaapatukan ystävät vaihtuivatkin suklaansa kookos protskupatukkaan. 

Lauantaina jatkui promoilu seuraavassa Prismassa ja väkeä riitti. Lisäksi moni uskaltautui nykimään hihasta ja kyselivät apua jauheiden valinnassa, mahtavaa oli auttaa! :)

Tältä näytti meikäläisen rakentama maistiaispöytä molempina päivinä. 

Lauantaina töistä päästyäni painelin hakemaan vihdoinkin pesukonetta. Alkoi pyykkivuori kasvaa treenivaatteista, johan tässä on kolmisen viikkoa asutukin uudessa asunnossa. Illalla kaipasin tekemistä ja koska olin seissyt koko päivän, sen oli tapahduttava istuen. Rakas ystäväni Soffi suuntasikin kanssani myöhäiseen elokuvanäytökseen ja myönnän; söin karkkia. Auts, tuli sekin sanottua ja kivi pudotettua sydämeltä. 

Tänään saikin nukkua univelkoja pois ja päivällä suunnata salille. Luoja että kulki olka-rinta treeni hyvin! Kädet täristen saattoi hyvillä mielin jatkaa matkaa valmennustiimiläisen Hannan kanssa Ikeaan, josta päädyttiin kämpilleni syömään eväitä ja parantamaan maailmaa teekupposten ääressä. 
Välipala aika iski meikäläiselle!

Ja Hanna tuli omine eväineen, kuten mun luo on parasta tullakin. Kahvia ja teetä löytyy enää mun kaapeistani :)

Hannalla oli muuten mukanaan myös uutta piparkakku Puddingia. Oli järisyttävää hyvää, kuin olisi piparkakkutaikinaa syönyt. Nyt kyseinen jauhe löytyy myös mun kauppalistaltani! :) 

Viikosta jäi parhaiten mieleen Hannan tän päiväinen lausahdus: "alkaa sullakin hauberi näkymään."  Kiitos Hanna, pelastit mun viikon ja nyt on ihana aloittaa uus :D

Treenailkaa ja nauttikaa!

-Tiia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti