sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Paljastuksia!

Viime postailusta vierähti liiankin tovi ja nyt aika ryhdistäytyä, kun ihana arki on palannut elämääni. 

Minulta pyydettiin postausta Fitfarmin nettivalmennuksesta Advancedista. Noh, syystä tai toisesta se jäi kirjoittamatta, mutta lupaan siitä jossain kohtaa jokusen pätkän kirjoittaa. 

Viimeiset kaksi ja puoli kuukautta tuli eleltyä reppureissaajan elämää ja nyt olen vihdoin asettunut aloilleni sinne minne halusinkin eli takaisin Tampereelle. Rakastan arkea ja siksi elämä tuntuu taas hiljalleen täydelliseltä. 

Viime kuukaudet menivät hyvin satunnaisesti treenatessa, koska työpäivieni pituus oli helposti matkoineen 12 tuntia ja autossa istumista päivässä oli useampi tunti. Nyt taas WFC kutsuu ja treenit luistavat siellä mahtavasti. 

Joten koska kaikki on loksahdellut paikoilleen voinkin julistaa: 
Tervetuloa seuraamaan taivaltani kohti kevään 2015 Bikini fitness kisoja! 

Kisat on lyöty lukkoon sekä Jari Bull Mentulan kanssa että nykyisen valmentajani Harrin kanssa. 

Vaikka kisoihin on vielä matkaa ja aikaa, tuli Bulli mukaan kuvioihin jo nyt. Käyn tsekkauttamassa itseäni tasaisin väliajoin ja Bulli kertoo, mitä Harri painottaa treeneissä ja ruokailuissa. 

Ensimmäinen tsekkini oli jo parisen kuukautta sitten ja tällöin todettiin, että yläkropassa on vielä paljon työstämistä. Loppuvuosi mennäänkin yläpainotteisella ohjelmalla ja sitten katsotaan miten edetään. 

Treenejä on viisi kertaa viikossa ja joka kerta vedetään täysillä... Lepoviikkoa lukuunottamatta. 

Eilen vietettiin Fitfarmilla PT-päivää eli käytännössä kaikki halukkaat PT-asiakkaat kerääntyivät yhteen, jaettiin ryhmiin ja vielä pienempiin ryhmiin ja sitten treenailtiin yhdessä mahtavien PT:iden ohjauksessa. 
Meikäläinen päätyi lopulta meidän ihanien fyssareiden ja PT:iden Jukan ja Jounin keskivartalo "jumppaan" ja täytyy todeta, ettei ole keskikroppa ollut koskaan näin kipeä! Luoja! Aivastaminenkin tuottaa järisyttävää tuskaa!

Ja koska päivällä rehkittiin, illalla rentouduttiin pikkujoulujen merkeissä ;) täytyy myöntää, ettei yksissäkään pikkujouluissa ole ollut noin hyvää ruokaa! Jokainen sai varmasti aterian, joka ei pahemmin poikennut normaalista ruuastaan. 


Eilistä pikkujoululookkia. Maanantaina kävin hyvän ystäväni Annan hiusmallina ja hän loihtikin aivan ihanan tukan :)


Uudessa asunnossani oli aivan kuin minulle suunniteltu laatikko, kaikki mahtui! Ainakin melkein. 


Boris löysi mamin Intra-paidan :)


Tänään kävin salilla treenailemassa olkia ja ojentajia ja tässä palautusateriani, josta kylläkin puuttuu leipä, joka oli päässyt homeeseen. Näin pyhänä en lähtenyt jonottamaan huoltoaseman kaupan jonoon vaan lisäsin hieman riisin määrää ensiapuna ;)

Ihanaa alkavaa viikkoa! Laugh and train hard! 

-Tiia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti