perjantai 29. marraskuuta 2013

Puoli vuotta, konkreettisia tuloksia ja yksi hups!

Ensimmäinen puoli vuotta farmilla on takana sunnuntaina ja uusi alkaa heti perään. Nyt kun kuitenkin katsoo puolta vuotta taaksepäin, päällimmäisenä on mielessä hikiset (joskus itkuisetkin) treenit, mahtava euforinen olo, kadotetut sentit (yhteensä 31cm!!) ja kilot (7kg). 
Kuitenkin vaikka paljon on saanut aikaiseksi ja tuloksia on tullut, mieltä kaihertaa parin kuukauden treenitauko, jolloin myös syömiset meni takamukselleen ja usko itseensä horjui pahasti. Näillä hetkillä tärkeintä on valmentajan tuki, koska vaikka oma usko horjuisi, hyvä valmentaja pystyy lyömään faktat tiskiin ja kertoo miten homma jatkuu järkevästi. Näin tapahtui omalla kohdallani ja olen siitä älyttömän onnellinen ja tyytyväinen. 

Se mitä kuvien välillä on eroa, on omasta mielestäkin huikeaa, koska en uskonut, että näin paljon voisi tapahtua vaan muutaman kuukauden kovalla työllä. Kaikkein positiivisinta kuvat vierekkäin laittaessani oli huomata, että olkapäihin on oikeasti tullut tavaraa!! Mun heikko lenkkini, mutta kehitystä on tapahtunut. Huhhei ja hommat jatkuu ;)

Sitten vähän tähän viikkoon. Flunssahan se sieltä tuli. Sen myötä siis ensi viikon totaalilepo vaihtui tähän viikkoon ja kuten valmentajani totesi, ensi viikolla rokken roll!

Kipeily toi mukanaan ikuisen ongelmani; harvan ruuan saan alas kipeänä. Siispä tapahtui se hups; kaksi cheatti päivää. Toisena meni hieman kahvipullaa ja pari ruokaa jäi välistä ja toisena päivänä löysin itseni Ideaparkista kera seuraavien eväiden. 


Hävetti ja harmitti, mutta annan itselleni anteeksi. Luojan kiitos meneillään on offi-kausi ja massaa on tarkoitus saada, eikä niinkään polttaa rasvaa. Mutta selityshän se ei ole! 
Nyt taas ruodussa ja olen huomannut, että ruokavalioni puitteissa pystyy tekemään hyvinkin normaaleja kotiruokia; tänään nautiskeltiin perunasosetta ja silakkapihveläjä. Oli niin hyvää ja juuri sitä mitä pitikin :)


Kun hartiat levenee ja massaa tulee lisää, voin taas hyvillä mielin pitää vaatteita, jotka tuntui jossain kohtaa jäävän suuriksi; mm. lemppari huppariani, Better Bodiesin NY hoodie. Mm. Body Actionilta saa tilattua tätä mahtavaa hupparia:
http://www.geevoima.fi/epages/GPL.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/16012009-123127/Products/BBNYH/SubProducts/BBNYH-0004
Huomatkaa ihana uutuusväri oranssi ;)
Itse ostan oikeastaan kaikki laadukkaammat salivaatteeni ja esim. voimavyön ja vetoremmit Body Actionilta, koska laatu on parasta ja ammattitaitoista palvelua saa aina! Tampereelta liike löytyy osoitteesta Hallituskatu 20, mutta toki liikkeitä löytyy myös Kuopiosta, Helsingistä, Turusta, Virroilta ja Jyväskylästä. 

Nyt potemaan loputkin flunssat pitkien yöunien avulla ja kokeilemaan, josko huomenna uskaltais pumppailla salilla kevyesti :)

Jos muuten tulee mieleen aiheita, joista on postailutoiveita, otan niitä mielelläni vastaan :) (advanced on listalla ykkösenä vieläkin!)

Ihanaa viikonloppua, nauttikaa, nukkukaa ja treenailkaa kovaa ;)

-Tiia


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti