torstai 5. joulukuuta 2013

Sairastelua, ensimmäiset posetreenit ja onnistumisia

Viime viikko menikin sairastaessa, josta seurasi se, että lepoviikko siirtyi viikolla aikaisemmaksi. Ajattelinkin, että tämä viikko olisikin paras treenillisesti pitkään aikaan, mutta sairastuminen vei mehut verraten siihen, että olisi saanut lepällä ilman hirveää tukkoisuutta. Viikko onkin sujunut nyt siis kevennetysti muutaman treenin voimin. Sunnuntaina olisi kuitenkin tiedossa ulkotreenit rannassa, siellä vedetään sitten täysiä! ;)

Tällä viikolla alkoikin uusi puolivuotinen Fitfarmilla ja sen kunniaksi otin ensimmäisen poseeraustuntini. Aika hurahti todella nopeasti, mutta luoja miten paljon Sirpan opissa saikaan irti! Niin ammattitaitoinen nainen ja sai mutkin ihan hiljaiseksi, kun oikeat asennot löytyi ja piti ihan peilistä tarkistaa, että munko kroppani tuolta peilistä oikeesti näkyy! Niin paljon saa oikeilla asennoilla aikaseksi. 


Vaikka työtä on vielä paljon sekä poseeraamisten harjoittelussa että kropassa, oon niin ylpeä itsestäni jo nyt! En olis vielä vuosi sitten uskonut, että näyttäisivät edes tolta, saati sitten että olisin kisoihin menossa ihan oikeasti! Tänään kun harjoiteltiin lavalle tuloa, tuntui ekaa kertaa siltä, että tää on oikeesti totta ja mä niin onnistun tässä. Hyvä minä!

Viime lauantaina hemmottelin itseäni vielä jollain, mitä on tehnyt mieli jo pitkän aikaa: punaviini. Mutta koska olen periaatteesta tipaton, ostin senkin tietysti alkoholittomana. Yllätyin positiivisesti; tavallisessa punaviinissä on kaloreita per 100ml 70kcal ja alkoholittomassa vain 17,5kcal! Alkoholin koostumus on melkein sama kuin rasvalla ja tällaisissa tilanteissa sen huomaa. 



Ja punaviinihän nautitaan hyvässä seurassa ;)

Kovan työviikon jälkeen on huomenna tiedossa pakkolomaa tienesteistä (palkka juoksee, minä en-päivä), mutta tättärärää, sali kutsuu totta kai. Jalkarääkkiä tiedossa. 
Ai nii, tällä viikolla huomasin hyvin sen, miten nopeasti ja helposti muut huomaavat kroppasi muokkautumisen; olin rakkaalla ystävälle käymässä ja ensimmäisenä kun astuin autosta ulos, hän totesi: "Luoja sä oot nykyään pieni!" Ja selkä oli kuulemma leventynyt ja etureisi erottui edukseen (oon tehnyt tauon jälkeen kolme (3!!!) jalkatreeniä ja sieltä ne puskee taas vanhasta tottumuksesta). Ihana saada tollasta palautetta, koska harvoin sitä itseltään kuulee :)

P.S. Tiedossa saattaa olla isoja hyviä uutisia, mutta niihin palaan kun asiat varmistuvat ;)

Nyt nauttikaa itsenäisyyspäivästä ja rentoutukaa! 

-Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti