sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Joulunodotusta ILMAN stressiä!

Päälle viikko ja jouluaatto koittaa! Yleensä tähän aikaan vuodesta kärsin suuresta stressistä; lahjat ostamatta, kiirettä kotona ja töissä, kohta pitäisi jo pakata, milloin lähteä ja milloin tulla kotiin jne. Mutta tänä vuonna olen ihme kyllä välttänyt tämän! Lahjat ostettu, töissä juoksen, kotona lepään ja treenaan sekä syön hyvin. Aatonaattona lähden isovanhemmilleni töiden jälkeen, aattona nautin saunasta, yhdessä olosta ja syön hyvin ja joulupäivänä palaan kotiin. As simple as that! Yhtäkään juoksuaskelta en ota aatonaaton klo 16 jälkeen enkä mieti yhtäkään aikataulua. Aattonakaan ei ole pakko tehdä mitään, sillä joulu vietetään aikuisporukalla kera vanhempien ja äidin vanhempien... Koiria unohtamatta. 

Tänä vuonna saan toteuttaa parhaan joululahjatoiveen koskaan; teen kotijumppaohjelman eräälle läheiselleni! Ei ole mitään parempaa lahjaa kuin avain tai apu terveellisempään elämään <3

Itselle tuli joulu aikaisin; paketti Fastin tukusta saapui perjantaina, taas pärjää hetken, kiitos! :)


Koska "fitnesskokkailuihin" kaipaa moni usein vaihtelua ja olisi joskus kiva leipoakin, oma pelastukseni on Facebookissa Fastin Protein Pudding sivusto, jossa julkaistaan jokaisena joulukalenterin päivänä uusi resepti. Oma suosikki on tällä hetkellä aamupuuroni; keitän 50 grammasta kaurahiutaleita löysän puuron ja lisään 30g piparkakkupudding jauhetta ja päälle ripottelen kanelia. Taivaallisen hyvää! 

Tässä aamiaisen kokonaisuudessaan; piparkakkupuuro, kananmunaa, pilttiä, "aamumehu" eli aminohappoja ja glutamiinia sekä aamun vitamiinit. 

Treenit on sujuneet tällä viikolla superhyvin ja sarjaenkkojakin on tullut tehtyä. Muunmuassa maastavedossa tuli tehtyä pitkää sarjaa 90 kilolla ja suorinjaloin sama onnistui 50 kilolla.. Jäi kyllä hieman kaivelemaan, enemmänkin olisi mennyt suht helposti ;)

Kun treeni sujuu hyvin, ruokakin maistuu! Sama se paljonko sitä on :)


Tässä vielä päivän saliasua jalkapäivänä:


Jalkapäivinä pidän mielelläni pitkähihaista ja usein päällä on vielä pehmeä huppari, etenkin kun tiedossa on kyykkäämistä :) ja oma ehdoton varuste: säärystimet! Ne on näin talvella lähes aina jaloissa, lämmittää mukavasti pohkeita ja sääriä ja palautuminen on nopeampaa. Suosittelen!


Pyhät lähestyy ja välttämättä aina ei pääse treenaamaan, onneksi osa saleista on aina pyhinäkin auki. kuinka sinä aiot viettää joulun pyhät? Kutsuuko sali vai voittaako rentoutuminen? :) itse aion treenata pyhinäkin ja nauttia pitkistä yöunista!

Ihanaa alkavaa uutta viikkoa ja älkää stressatko, vuoden ihanin viikko kolkuttelee jo! :)

-Tiia









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti