sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Kinttuja ja suklaata!?

Taas viikko pulkassa ja menoa sekä meininkiä on mahtunut. Koska töissä oli vuoden vaikein viikko, olin varautunut, että treenit ja arki kärsisi väsymyksestä, mutta toisin kävi; treenit kulki paremmin kuin aikoihin ja palautuminen on kerrankin onnistunutta (suht katkonaisista yöunista huolimatta). Ensi viikolla sitten levätäänkin! ...heti huomisen työpäivän jälkeen ;) 

Tällä viikolla treenijako oli seuraava: day 1: selkä-hauis, day 2: olka-rinta, day 3: jalat-persaus ja day 4: olka-ojentaja. Yksi selkäpäivä jäi siis välistä tällä viikolla, mutta annan sen anteeksi itselleni. Tänään tuli vedettyä siis neljäs treeni, koska huomenna nokka heti töiden jälkeen kohti Etelä-Suomea ja pari muutama päivä sallita taukoa. 
Jokseenkin lähiviikkoina oon oppinut taas tykkäämään jalkatreeneistä. En tiedä johtuneeko siitä, että painoa on uskaltanut lisätä mukavasti ja ainakin itsestä tuntuu, että takareidet on alkaneet pyöristyä mukavasti. Syy miksi niistä en oo pitänyt on yksinkertainen: sattuu niin pirusti! Totta kai jokainen treeni tuntuu lihaksista, mutta jalkatreenissä kipu on aivan omaa luokkaansa. Mutta tämä kipu tuntuu tuottavan tulosta ;) 


Torstaina pääsin viettämään kunnon fitnesspäivää ihanan ystäväni kanssa, joka kisaa Body Fitneksessä ensi syksynä. Päivä alkoi aamulla jo kahdeksan jälkeen, koska ysiltä treffattiin ihanan Sirpan kanssa ja pääsin kuvaamaan body poseerausharjoitukset. Homma oli osittain samanlaista kuin itsellänikin biksuissa, mutta totta kai lihakset ovat suuremmassa roolissa. Naisten harjoitellessa T-kävelyä, tuli itsellenikin polte päästä tekemään omaa "showtani". Ensi harvoissa sitten ;) 
Enpä malttanut itsekään olla vetämättä korkkareita jalkaani, vaan vedin pikaposeeraukset virallisten harjoitusten jälkeen :)


Kun joulu on lähestynyt, minulta on kovasti kyselty, että miten aion syömiset hoitaa. Vastaus on: kohtuudella. Aattoksi olen saanut vapaasyöntipäivän, mutta palaan viimeistään joulupäivänä kotiin juurikin siksi, että siten tämä kohtuudella toteutuu. Kotona odottaa arkiruuat ja syöminen pysyy hyppysissä. Ja ehtii toipua aatosta: oon aivan varma, että kroppa tulee olemaan aika sekasin. 
Koska suklaa kuuluu ehdottomasti jouluun, kävin jo valkaamassa itselleni joulusuklaat; kalleimpia tryffeleitä mitä siitä kaupasta löysin. Koska joulu on vain kerran vuodessa, on hyvinkin sallittua maksaa suklaasta tämän yhden kerran 25€/kg. ;) 


Mä niin syön nää kaikki itse! 

Kuva: Nicole Wilkins@Facebook

Ai niin, mun piti hehkuttaa löytöäni! Moni tietää varmasti 6packbagsit eli nämä kätevät kylmälaukut. Ensi vuonna Jenkeissä kyseisestä tuotteesta lanseerataan käsilaukkuversio. Tässä versiossa kylmälaukkuosuus on laukun alaosassa ja muutoin laukkuun mahtuu paljon muutakin tavaraa ja mikä tärkeintä, se näyttää hyvältä :)
Siitä en osaa sanoa, koska näitä Suomeen saataisiin, mutta tilanne on seurannassa. Suomesta saa kuitenkin sitä "normaalia" versiota sekä reppua. Mm. Body Action myy näitä edulliseen hintaan. 

http://www.geevoima.fi/epages/GPL.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/16012009-123127/Products/B537002/SubProducts/B537002-0001


Se piti vielä kertoa, että tällä viikolla minut on voinut bongata Fitfarmin Facebook sivulta, kun jaoin oman onnistumistarinani. Kiitos ihanasta palautteesta, kaikki tsemppiä on korvaamatonta :)

Tässä vielä kuva, jonka liitin tarinaani:


Ihanaa joulua ja nauttikaa olostanne ja hyvästä ruuasta! Ja hyödyntäkää hiljaiset salit, mahtuu ainakin treenaamaan :)

-Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti