maanantai 30. joulukuuta 2013

Joulu ja siskonpeti

Pyhät ois lusittu ja huomisen juhlinnan jälkeen paluu arkeen on kova ja kivinen.. Tai sitten ei. Noh tosiaan, tää arkeen paluu on aina yhtä vaikeeta, vaikka nyt jätinkin joulun vaan päivän mittaseksi juurikin sen takia, ettei tulis mässäiltyä ihan hulluna. Nooh, ei enempää siitä kuinkas todellisuudessa kävikään ;)








Ei varmastikaan jäänyt epäselväksi, että jouluaattona oli tosiaan vapaasyöntipäivä :D MUTTA paino laski, enkä tullu ees kipeeks! Nyt viikko myöhemmin tuntuu puolestaan siltä, etten oo koskaan ollu näin kauheissa nesteissä, huhhuh!

Loppuviikko menikin mammalomaillessa, kun pikkuherra Boris jäi maalle ja palailee kotiin uudenvuodenpäivänä. 

Lauantaina sain ihanan viestin rakkaalta ystävältäni; hän päätti tulla käymään pitkän matkan päästä. Kaksi vuotta oli hurahtanut hetkessä ilman näkemistä ja jälleennäkeminen oli tunteikas. Ollaan aina oltu kuin siskoja ja sama meininki oli edelleen. Nyt kun molemmat sinkkuillaan jälleen, todettiinkin, että kaikki on taas kuin vuosia sitten; siskokset vauhdissa ja Tampereen yöelämä kutsuu ;)


Puoltoista vuotta meni ilman tippaakaan ja nyt se loppui! Humalaa en halunnut mutta tulipahan maistettua. Nyt voi olla taas seuraavat 1,5 vuotta ilman ;) no ei ehkä ihan... Kiitos ihanasta viikosta kaikille osallisille! Etenkin kahdelle pienelle ihanuudelle, jotka pelastivat Tiia-tädin jouluaaton innollaan ja olemassaolollaan <3

Huomenna kiteytyy vihdoinkin koko mennyt vuosi, joka on ollut äärimmäisen raskas. Joten kiitos kaikille ystäville ja sukulaisille kuluneesta vuodesta ja mielettömästä tuesta ja avusta! Ja iso kiitos myös Fitfarmin ihanalle valmennusporukalle tuesta ja tsempistä! <3 oon saanut kuulla olevani teräsnainen ja kuullut ihmetyksiä siitä kuinka olen jaksanut. Mutta tässä ollaan ja eteenpäin mennään! Jos jotain tästä vuodesta opin, niin jos et löydä sanoja, älä edes yritä; halaus on tärkeintä mitä voit toiselle antaa vaikeana hetkenä :)

Huomenna vielä juhlimista ja sitten voi jälleen keskittyä treenipostauksiin. Ihanaa vuodenvaihdetta kaikille! Uusi vuosi ja uudet, paremmat kujeet ;) Kippis!

-Tiia








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti