maanantai 6. tammikuuta 2014

Mutkia ja kurveja

Uusi vuosi, uudet kujeet! Jos jokin on varmaa, niin tästä vuodesta tulee parempi kuin koskaan; mun vuoteni! Kun kello löi uudenvuodenaattona 00:00, oli mahtavaa halata ystävää ja hengittää syvään ja todeta, että vuosi 2013 on viimeinkin ohi ja nyt voi aloittaa uuden vuoden täysin uutena Tiiana ja nauttia vihdoin OMASTA ajasta. Let's make this year glow! 


Menossa mukana ihana Saara <3



Vuodenvaihteessa oli messissä myös ihanat Torsti ja Olli musisoinnin merkeissä. 

Uudenvuodenpäivänä lopetin "mammalomailun" ja hain karvaiset kaverini kotiin. Arki jatkukoon! Tämä tarkoitti myös sitä, että salilla huhkittaisiin jälleen ja entistä enemmän ja kovempaa. Käytiinkin kaverin kanssa treenailemassa ja kerrankin pääsi vähän kuvailemaan treenejä. 



Selkää ja hauista siis vuorossa. Tallennettuna on myös mahtava maastavetovideo, jossa meikäläisellä on 95 kiloa hyppysissään ja homma ei luistanutkaan ihan niin pitkään kuin piti :D mutta kolme toistoa silti!

Toissapäivänä kävin jälleen hieman promoilemassa jo tutuksi tulleessa Prismassa ja päällimmäinen fiilis oli positiivinen, vaikka kuume alkoikin hiipiä päälle viimesillä tunneilla. Superdieettiläisiä oli mukavasti paikalla ja oli ilo neuvoa tuotteiden kanssa, kiitos kaikille ketkä kävitte nykimässä hihasta! :)


Koska flunssa on vielä hieman niskassa, tyydyin tänään olemaan salilla ainoastaan rääkkääjän roolissa ja tulipa todettua taas, että oon valinnut niin oikean ammatin! Niin mahtavaa huomata asiakkaista onnistumisen iloa, vaikka treeneissä päällimmäisenä ajatuksena olisi hetken aikaa "Mä kuolen!". Sama ajatus on itsellä vähän väliä treeneissä päässä ja vielä porskutetaan :D

Oon ottanut nyt sen asenteen, että nautin täysillä siitä, että SAAN syödä vielä toistaseksi. Okei, lipsumisia on tullut, mutta ruotuun palaaminen tuntuu aina yhtä hyvältä ja nyt siellä pysytäänkin. Turha muuten ihmetellä, jos ei tuloksia tule. Parin viikon päästä olis taas totuuden hetki, kun rakkaat valmentajat tsekkaa kunnon ja kertoo mitä tuleman pitää. Pieni kutina on, että saattaa Ilkka joutua syömään vieläkin enemmän, o'ou. 

Oman toiminimen perustaminen on vihdoin käynnistynyt kunnolla! Tällä hetkellä laskutan Eezyn kautta eli ohjelmia ja valmennusta saa kysellä :) Facebookista löytää nimellä Pulse Training ja sähköpostia voi laittaa osotteeseen pulsetrainingtampere@gmail.com


Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

-Tiia










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti