torstai 1. tammikuuta 2015

You don't have to be great to start... but you have to start to be great!

Aivan mahtava lopetus vuodelle 2014 ja samalla yhtä mahtava aloitus vuodelle 2015 eli treeniä, lepoa ja ruokaa. Ah, paras kompinaatio ikinä! Oikeilla aineksilla höystettynä takuuvarmana lopputuloksena kehitystä ;)

Melkein 9 viikkoa dieettiä takana ja alkaa jo vähän lohkeamaan ;)

Eilen olin duunissa siis vaan puolikkaan päivän ja hyödynsin ylimääräsen vapaa-ajan totta kai treenaamalla hieman aikasemmin kuin normaalisti. Aivan jäätävä persaustreeni! Jalat tärisi eikä askel meinannu kantaa enää yläkertaan pukuhuoneeseen. Pakko oli hetken aikaa istuakin salin aulassa ennen kun uskalsi lähtee käpyttelemään bussille.

Vuoden 2014 viimenen belfie. "Hieman" parempi kun edellisvuoden ;D

Oltiinpa sovittu hyvän ystäväni kanssa, että käydään yhdessä ruuhkissa kaupassa. Kerrankin oli niin päin, että mä olin naisena se hidas ja mua joutui odottamaan. Syytän sitä pakaratreeniä. Vei näköjään mehut aivoistakin.
No kiireellä me ostokset sitten vedettiinkin ja molemmat lähti omille suunniteluille teilleen. Mä kipaisin hakemassa kamat kotoa ja suuntasin ystäville Kangasalle uuden vuoden suunnitelmana tehdä "ei mitään", joka sopi mulle paremmin kuin hyvin!

Me tytöt istahdettiin alas sohville omine eväinemme ja katottiin New Year's Eve, ihana aivojen nollaus. Pojat vietti aikaa maltaiden ja saunan lämmityksen parissa. Saunaa, Vita Liberataa, lisää ruokaa ja vähän raketteja. Ikinä ennen dieetin aikana ei oo tehnyt noin tiukkaa se, kun joku vetää herkkuja vieressä. Huppu päähän ja silmät sekä korvat visusti kohti töllöä. Näköjään hormonitoiminta tekee tehtävänsä taas.


Mulle oli varattu veden ja light limun sekaan limeä ja sitruunaa ja totta kai hieno drinksulasi. Ihanat ystävät :D 

Vaikka seura oli hyvää, ei taas voinu itelleen mitään ja niin se uni päihitti mutkin. Pienet torkut sohvalla ja hereille 10 minuuttia ennen vuoden vaihdetta. Vuosi vaihtui siis unenpöpperössä järisyttävän palelemisen kera ulkona rakettien pauketta kuunnellen. Oikeastaan heti sen jälkeen kotiin ja unta palloon.

Ihanat 9 tuntia katkeamatonta unta! En muista millon olis viimeks saanut nauttia tollasesta. Ja toinen harvinaisuus oli herätä muuhun kun kellon pirinään. Tai olihan se pirisemässä, mutta sisänen herätyskello oli vielä sen verran arkimoodissa, että heräilin kymmenisen minuuttia ennen kellonsoimista ihan itekseni. Hetken loikoilu ja päivän paras hetki: aamupala! Nyt dieetillä on tullu järisyttäviä mielitekoja: puuro, riisipiirakat, voileivät... Ei mitään pullaa, jäätelöä tai karkkia vaan puhdasta hiilaria kiitos! :D

Vedin kunnon lazy morningin sohvalla ja päätöksenä oli lähtee salille aikalailla heti kun se aukeaa eli puolen päivän jälkeen ja kerrankin se suunnitelma onnistui!

Ja toinen ihana nautinto tuli koettua heti vuoden ekana päivänä: hiljanen ja melkein tyhjä sali, ah! Salilla tuli onneks vastaan ihana Dea, jonka kanssa pikaset kuulumisten vaihtamiset ja muutamat kuvat toisistamme, kiitos Dea! :) Treenikuvia ei oo tullu hetkeen oteltua, joten oli kiva nähdä oma muuttunut kroppa oikeesti tekemässä duunia. Selässäkin oli tapahtunu jotain eli ihan hyödyllistäkin oli napsia muutamat fotot.
Selkärääkki ei tuntunu aluks menevän perille niin millään, mutta kyllä se lopulta antokin kunnon tuntumaa. Ens viikolla onkin piiiiiiiitkästä aikaa Kujalan Killen selkäsauna tiedossa, harvinaista herkkua. Ei ihan tuoreessa muistissa PT-treenejä kenenkään kanssa.





Nyt enemmän kuin innoissaan aloittamassa uutta vuotta. Huominen päivä hulluna duunia ja sit koittais taas viikonloppuvapaa ja nokka kohti etelä-suomea. Mammaloma loppuis, mutta kyllä se tuli tarpeeseenkin. Lauantaina koitetaan mummon kanssa suorittaa melkein mahdotonta tehtävää eli mulle talvikengät ja -takki. Huhhuh, tuskanhiki jo valmiiks :D

Eilen lähti kunnon itkupotkuraivari viesti valmentajalle omasta tuskasta tän olon kanssa ja huomasin tänä aamuna, että hätiköityä tuli: joulunen vyötärölle kertyny kilo oli lähteny liikkeelle! Vastaus viestiin oli kuitenkin käsky rauhottua ja lopettaa painon tuijotus; ei kuulemma olla painonvartijoissa. Ja mä kun luulin...

Aivan mahtava vuoden alotus! Ei stressiä, ei huolia, ei kiirettä (vihdoinkin!)... mitä nyt vähän hormonien aiheuttamaa (itku)herkkyyttä, mutta sekin on ohimenevää.. hope so :D



Ihanaa alkanutta vuotta ja huomenna alkavaa viikonloppua! Tehdään tästä vuodesta paras vuosi koskaan! ;)

-Tiia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti